mandag 13. desember 2010

Trist dag..


Hei

Torsdag kveld hadde jeg den verste følelsen noensinne, Karhu hadde et sår rett ved øyet,
men vi trodde at det var nedenfor øyet.. Så vi fredag morgen dro vi til dyrlegen. Hun kunne fortelle oss at det var et katteklor, og at katten hadde truffet rett på øyet hans. Muligheten for å bli blind på det øyet var 50-50 sjanse siden vi kom såpass sent. De sydde igjen øyet så var det bare å vente.
Vi var hos veterinæren på lørdag, der fikk vi en god nyhet om at øyet mest sannsynlig blir friskt. så nå går han rundt med en skjerm for at han ikke skal klø seg.
Så den siste uken har vært hektisk med medisiner og øyedrypp. Nå ser alt ut til å gå fint, vi skal til veterinæren på onsdag igjen.

Men han elsker snøen:Stor klem

5 kommentarer:

 1. Stakkars Karhu!! Godt at alt ser ut til å ordne seg! sånt er ikke lett å se, og som regel er det jo noe uskyldigt! Karhu får bare glede seg til han kan løpe ute i snøen uten skjerm igjen!!

  SvarSlett
 2. Huff, det hørtes ikke gøy ut. Krysser fingrene for at alt ordner seg for Karhu!

  SvarSlett
 3. Huff da! Det var ikke noe gøy! Håper han blir fort frisk igjen og kan boltre seg uten den dumme skjermen.
  Masse god bedring fra meg og jentene. :-)

  SvarSlett
 4. Nå, hvordan går det med Karhu og øyet? Har gått noen uker siden sist oppdatering ;-) Håper alt går bra med dere alle sammen! Godt nyttår!

  SvarSlett
 5. Så leit at Karhu har fått seg et saftig katteklor - det var synd, men håper at alt er bra nå og det ordner seg for Karhu. God bedring ønsker fra oss her.

  SvarSlett